radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Ons verhaal

CAN-AM SPYDER: EEN COMPLEET NIEUWE RIJERVARING

Wij van BRP® geloven in een wereld waarin iedereen optimaal van het rijden moet kunnen genieten. En sinds 2007 hebben tienduizenden mensen dit gevoel ervaren door te kiezen voor een Can-Am Spyder, ons eerste voertuig voor de verharde weg.

Dankzij het Y-vormige frame en zeven uit de auto-industrie afkomstige technologieën, zoals ABS, traction control en ESP, ligt de Can-Am Spyder rotsvast op de weg. U kunt dus met gerust hart genieten van deze unieke rijervaring.

In de stad of op de buitenweg en ongeacht of u sportief of juist relaxed rijdt, er is altijd een Can-Am Spyder die bij u past.

 

 

INNOVATIEF SINDS 1942

Sinds de oprichting van het merk in 1942 door J.-A. Bombardier staat onze naam voor kwaliteit en creativiteit. Dankzij zijn pioniersgeest, die voortleeft in zijn bedrijf, zijn we blijven groeien en hebben we steeds weer grenzen weten te verleggen. Op dit moment houden 6.500 mensen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië deze traditie levend via onze recreatieve voertuigen en motoren.

Bij BRP staan innovatie en passie centraal bij alles wat we doen, bij onze producten en onze merken. Deze waarden komen tot leven in de technologie en het design van al onze producten, of het nu de Sea-Doo®-waterscooters, de Ski-Doo®- en Lynx®-sneeuwscooters, de Rotax®-motoren, de Can-Am ATV's, de side-by-side voertuigen, de Can-Am Spyders of onze Evinrude®-buitenboordmotoren betreft. Ze hebben één gemeenschappelijke missie: onze klanten de ultieme powersports-ervaring bieden.