radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

INKOMENDE.

GELIMITEERDE.

RELEASE.

De rit als geen ander krijgt binnenkort nog een extra dimensie dankzij het aanbod nieuwe, limited-edition paneelkits – twee keer per jaar! Dat betekent heel veel aanpassingsmogelijkheden die slechts kort en in een gelimiteerde oplage beschikbaar zijn.

GALACTIC BLUE

Het gedurfde ontwerp van Galactic Blue is perfect wanneer je de weg wilt veroveren. Met deze unieke kleurencombinatie heeft je Can-Am Ryker een look die lichtjaren voorligt op de rest.

 

ACID YELLOW

De felle tint en zwarte accenten van Acid Yellow maken een gewaagd statement op de weg. Gemaakt om op te vallen en jaloers te maken: deze unieke look op ieder netvlies gebrand blijven.

 

LIQUID GOLD

De 24-karaats look van Liquid Gold is gemaakt met luxe in het achterhoofd en zal je rit naar een hoger niveau tillen. De stijl zal van je op maat gemaakte Can-Am Ryker afdruipen.

 

PINK PUNK

Voor iedereen die niet wil rijden zoals de rest. Flits door de stadsjungle met deze dynamische fusie van flare en inktzwart. In opstand tegen de status quo zal je Can-Am Ryker er ruig uitzien in roze.

HERITAGE YELLOW

Heritage Yellow ademt het verleden van Can-Am, maar is gericht op de toekomst. Met de kleurstelling die ons heeft gebracht waar we nu zijn, dragen jij en je Can-Am Ryker een stukje geschiedenis.

 

SAND STORM

Het aardse palet van Sand Storm is het perfecte accessoire om stof te doen opwaaien. Zien er op de Can-Am Ryker uit alsof ze over ieder terrein kunnen blazen.

 

MINT FREEZE

Mint Freeze heeft een coole, ingetogen groene tint die jou en je Can-Am Ryker een gelikte uitstraling geven. Deze ijzige tint laat je over weg vlammen.

 

RUBY BLACK

Een strak accent maakt een duidelijk statement. Deze hoogwaardige rode streep werd speciaal gekozen om de vorm en ronding van je buitengewone machine te accentueren. Als een Can-Am Ryker ooit op de rode loper zou staan, zou hij dit dragen.

RACER RED

Met een stoot Adrenaline Red en het iconische racevlagpatroon op je Can-Am Ryker hoef je geen professionele coureur te zijn om als een pro te rijden.

 

URBAN CAMO

Dit klassieke camouflagepatroon is teruggebracht tot zijn basiskleuren en opnieuw opgebouwd tot iets volledig origineels voor de Can-Am Ryker. Zulke coole camouflage maakt verstoppen onmogelijk.

 

LIQUID TITANIUM

Liquid Titanium is verre van zwaar: strak, gestroomlijnd en compleet uniek voor je Can-Am Ryker. Deze luxe tint verandert iedere rit in een gewaagd statement.

 

LIMITED EDITION: WE MENEN HET ECHT

Geef je favoriete rit een bijzondere make-over met unieke tinten die een diepe indruk achterlaten en daarna voor altijd verdwijnen. Verkrijgbaar bij je plaatselijke dealer.