radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

DE GLOEDNIEUWE
CAN-AM SPYDER RT

Met de gloednieuwe Spyder RT, volledig herontworpen met een nieuwe moderne look, meer comfort en extra bergruimte, kunt u niet alleen de open weg ontdekken maar doet u dat met het summum van luxe.

NIEUW MODERN ONTWERP

Innovatie zit tot in de kleinste details van de gloednieuwe Can-Am Spyder RT, van de unieke rijke texturen en afwerking tot de premium led-koplampen en moderne console met lcd-kleurenscherm.

 

COMFORT VAN TOPKLASSE

Met nieuwe extralange treeplanken voor touring, extra zitruimte, zachte verwarmde zadels voor bestuurder en passagier, en superieure bescherming tegen de wind kunt u langer rijden tussen rustpauzes. Of misschien hoeft u helemaal niet te stoppen.

 

NOG MEER GEBRUIKSGEMAK

De bergruimte is meer dan indrukwekkend, veelzijdig en handig. Met maar liefst 177 liter opbergruimte of aanpasbare LinQ opbergmogelijkheden en accessoires, inclusief 60 liter bagageruimte achteraan die compatibel is met LinQ (ruimte voor 2 helmen naast elkaar).

 

STEL UW UNIEKE CAN-AM SPYDER SAMEN

ACCESSOIRES WAARMEE U VERDER KOMT

DE PERFECTE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE RIJERVARING.