radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

EEN UNIEKE RIJERVARING

De wereld is uw speelterrein. Dag en nacht hebt u alles in huis om elke weg te verkennen en altijd voluit te gaan. De enige vraag is: waar wilt u spelen? 

ONTWORPEN VOOR PLEZIER

Op een Can-Am Ryker is elke rit een spannend avontuur. Met een lagere zithouding voelt u zich één met de weg en kunt u elke haarscherpe bocht de baas. Maak u klaar om uw grenzen te verleggen.

 

MAKKELIJK RIJDEN

Iedereen verdient een unieke rijervaring. Daarom heeft de Can-Am Ryker een intuïtieve automatische transmissie met draaihendel, waarmee u niet hoeft te schakelen. Bovendien garandeert het voertuigstabiliteitssysteem (VSS) dat u nooit van de weg afwijkt.

 

UW UNIEKE CAN-AM

Ga in stijl op weg. Uw eigen stijl. Verstellen zonder gereedschap betekent dat u in slechts enkele seconden de rijpositie kunt aanpassen. Thuis kunt u de kleuren van uw voertuig gewoon aanpassen door de panelen te vervangen en accessoires toe te voegen of te verwijderen volgens de gewenste look.

 

LICENTIEVEREISTEN

BESTUURBAAR MET AUTORIJBEWIJS

De Can-Am Ryker is ontworpen om vlot mee te (leren) rijden. Controleer de licentievereisten in uw land en bespaar u de moeite van een motorrijbewijs om te genieten van rijden in de open lucht.

CAN-AM RYKER ACCESSOIRES

STEL UW UNIEKE CAN-AM RYKER SAMEN

Uw voertuig. Uw voorkeur. Ontworpen met eindeloze aanpassingsmogelijkheden, om uw unieke voertuig samen te stellen en van stijl te veranderen wanneer u maar wilt.