radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

 

RIJBEWIJS VEREISTEN

 

Car_Licence_NL

ENKEL AUTORIJBEWIJS NODIG!

De Can-Am Spyder is eenvoudig te besturen met een autorijbewijs of een motorrijbewijs. Voor iedereen die na 1 mei 2013 zijn Belgische rijbewijs haalt is de Spyder roadster te rijden met een A (motor) rijbewijs of B (auto) rijbewijs + een 4 uur training (via een rijschool). Minimale leeftijd is 21 jaar. Voor iedereen die na 19 januari 2013 zijn Nederlandse rijbewijs haalt, is een A (motor) rijbewijs vereist voor het rijden van een Spyder roadster, minimale leeftijd 22 jaar.

Voor alle overige landen: vraag de lokale autoriteiten welk rijbewijs u nodig heeft om een Spyder roadster te mogen rijden.

Spyder_Maintenance_540x304

PRAKTISCHE INFORMATIE

U heeft net een Spyder gekocht, overweegt er een of staat op het punt er een te kopen. Veel vragen met betrekking tot de praktische aspecten schieten te binnen. Is hij voordelig in de aanschaf, wat is de juiste opslag, welke rijkleding moet ik kopen en hoe zit het met onderhoud? Alle informatie vindt u in deze sectie van onze website, maar als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met een erkende BRP-dealer.