radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

XPS OLIE EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

Kies performante smeermiddelen die specifiek geformuleerd zijn voor uw Can-Am On-Road voertuig

xps-advantage-1280x780

HET VOORDEEL VAN XPS

Motoren van BRP zijn ontwikkeld voor ultieme prestaties en betrouwbaarheid. De beste manier om te garanderen dat deze motoren die belofte nakomen, was motorolie te ontwikkelen die dezelfde garanties biedt. XPS smeermiddelen zijn ontworpen en getest bij temperaturen en in omgevingen waar voertuigen van BRP in rijden en leveren topprestaties en betrouwbaarheid in alle omstandigheden.

Kom meer te weten over XPS motorolie vanaf pagina 74 van de Can-Am On-Road catalogus.

 

COMPLETE ONDERHOUDSOPLOSSING

XPS beschermt meer dan alleen uw motor. Met een volledige productlijn voor onderhoud en verzorging van uw voertuig is XPS uw complete oplossing om uw voertuig in topconditie te houden.

Kom meer te weten over XPS onderhoudsproducten vanaf pagina 75 van de Can-Am On-Road catalogus.

 

xps-full-service-solution-1280x780
xps-performance-1280x780

PRESTATIES DIE VERTROUWEN INBOEZEMEN

Wanneer alleen topprestaties in de meest veeleisende omstandigheden goed genoeg zijn, vertrouwt de wereldtop op het racecircuit op XPS. Van stof en vuil tot sneeuw, en alles daartussenin - XPS presteert in de meest veeleisende omgevingen wereldwijd.

Kom meer te weten over XPS producten vanaf pagina 72 van de Can-Am On-Road catalogus.

 

XPS MOTOROLIE

Getest. Beproefd. Vertrouwd. Legendarische XPS motorolie is samengesteld om topprestaties te leveren in ‘s werelds meest veeleisende toepassingen voor motorsport.
• 4T 5W-40 synthetische olie (mengsel)
• Kit voor verversing van 4T 5W-40 synthetische olie (mengsel)

 

XPS OLIE VOOR ONDERHOUD

XPS is niet de eerste de beste motorolie, maar levert een volledige lijn smeermiddelen voor maximale prestaties in elk hoekje van uw voertuig.
• Brandstofstabilisator
• Vet voor ophanging
• DOT 4 remvloeistof

 

XPS ONDERHOUDSPRODUCTEN

Smeren. Behandelen. Afwerken. Van lange ritten tot stalling, en alles daar tussenin. XPS onderhoudsproducten vormen uw garage om tot een complete oplossing voor het onderhoud van uw voertuig.