radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

NIEUW DIGITAAL DASHBOARD - SPORT CRUISING MODELLEN

MAXIMALE INFORMATIE

MINIMALE AFLEIDING.

Houd de prestaties in de gaten met ons assortiment geheel nieuwe, volledig digitale meters - alles wat u moet weten op het moment dat u het moet weten. Onze sportieve toerpakketten voegen tevens een extra stoere en opvallende look toe aan de Spyder F3 en F3-S, terwijl de Spyder F3-S Speciale serie helemaal uit de band springt met spannende extra's en een agressieve look die speciaal is ontwikkeld om liefhebbers van ware stijl en kracht te boeien.

STROOMLIJNEN - PASVORM & FINISH

HET VERSCHIL IN DETAILS

Look & feel, pasvorm & finish – ze helpen bij het vormen van de nieuwe Can-Am Spyder-ervaring. Met indrukwekkende details trekken berijders de aandacht op de weg met een bijgewerkt ontwerp van het aerodynamische voorspatbord en een gestroomlijnde, zwarte spiegel. Onze beperkte uitvoeringen brengen bovendien het rubber in contact met de weg, dankzij de uitrusting met onze exclusieve Can-Am Spyder 10-spaakse velgen.

NIEUWE KLEUREN

EEN EVENWICHT TUSSEN GEDURFDE EN CONSERVATIEVE KLEUREN

Een Can-Am Spyder wordt niet gauw voor iets anders aangezien, dankzij haar karakteristieke lijnen, onmiskenbare geluid en een stijl gelijk aan betekenis & mentaliteit. We voegen nog een tikkeltje extra intensiteit toe met twee nieuwe kleuren: Phoenix Orange Metallic en Liquid Titanium. Kies voor opvallend of juist klassiek, de keuze is, net als de weg, aan u.