radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM SPYDER TECHNOLOGIEËN

Geavanceerde technologieën bieden de prestaties en de gemoedsrust waaraan alleen een Can-Am Spyder kan voldoen.

NIEUWE DISPLAY TECHNOLOGIE EN BRP AUDIO

ONTWORPEN VOOR DE BESTUURDER

Het grote panoramische 7.8" brede LCD kleuren-display zorgt voor een betere en scherpere leesbaarheid in alle weeromstandigheden.

BRP CONNECT™ ‡ : ALS EERSTE IN DE INDUSTRIE!

SMARTPHONE APPS TERWIJL
U RIJDT

Wees de eerste rijder op de open weg met toegang tot verschillende voertuig-geoptimaliseerde smartphone apps met Can-Am Spyder. Laat de weg wijzen met de routebeschrijvingen van Genius Map†, luister naar uw favoriete muziek, houd het weer in de gaten met Accuweather†, deel ervaringen met uw mederijders met Rever†, en nog veel meer - alles terwijl u geniet van uw rit.

ROTAX 1330 ACE MOTOR

KRACHTIG EN ZUINIG

De Rotax 1330 ACE motor is een driecilinder lijnmotor die in elke versnelling maximaal koppel levert, naast uitstekende acceleratie en een directe gaskleprespons. Hij is tevens zuinig en heeft een actieradius van meer dan 400 km op een enkele tankvulling*. Bovendien vergt deze motor uitermate weinig onderhoud.

*Getest bij een constante snelheid. Het brandstofverbruik kan variëren afhankelijk van persoonlijke rijgewoonten, weersomstandigheden, ritlengte, voertuigconditie, voertuigconfiguratie en andere omstandigheden. Het inrijkilometrage kan variëren.

VOERTUIGSTABILITEITSSYSTEEM

OPTIMALE CONTROLE

In het voertuigstabiliteitssysteem, dat ontwikkeld is in samenwerking met BOSCH en geïnspireerd is op technologieën die afkomstig zijn uit de auto-industrie, zijn het ABS, de tractieregeling en de stabiliteitsregeling geïntegreerd, voor een uiterst vertrouwenwekkend rijgedrag.

DYNAMISCHE STUURBEKRACHTIGING

GEMAKKELIJK MANOEUVREREN

De elektronische stuurbekrachtiging biedt variabele ondersteuning, afhankelijk van de rijsnelheid – en vergemakkelijkt het manoeuvreren en besturen.

ANTIDIEFSTALSYSTEEM

STANDAARD DIEFSTALBESCHERMING

Het Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.) helpt de Can-Am Spyder te beschermen tegen diefstal of ander ongeoorloofd gebruik. Het voertuig kan niet worden gestart, tenzij de rijder de juist gecodeerde elektronische sleutel gebruikt.

6-VERSNELLINGSBAK

SOEPEL SCHAKELEN

Deze 6-versnellingsbak biedt een perfecte balans tussen comfort en zuinig brandstofverbruik dankzij een verfijnd hydraulisch koppelingssysteem. Comfortabel cruisen bij lage toerentallen met - naar keuze - een handgeschakelde of een semiautomatische versnellingsbak. Beide met achteruitversnelling. De semiautomatische versie maakt gebruik van schakelflippers voor duim en wijsvinger.

BREMBO REMSYSTEEM

SUPERIEURE REMKRACHT

Het speciaal voor de Can-Am Spyder ontwikkelde high-performance remsysteem staat te allen tijde garant voor een optimale en betrouwbare remvertraging. Ontwikkeld door de wereldleider op het gebied van remtechnologie.

ECO MODE SMART ASSIST

ZUINIG SCHAKELEN

Optimaliseer uw schakelgedrag met de ECO Mode Smart Assist. Een controlelampje geeft het optimale schakelmoment aan, waardoor u uw brandstofverbruik tijdens lange ritten kunt reduceren.