radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

HET IS UW RIT. GENIET ER VOLOP VAN.

ONTDEK CAN-AM SPYDER

SPYDER F3

TOEREN: Benen uitgestrekt

SPYDER RT LIMITED

KLASSIEK: Rechtop zitten

SPORTIEF CRUISEN

SPYDER F3 & F3-S

De rijpositie is ontspannen voor een rit die dynamisch, interessant en spannend is. Leg de weg uw wil op met sportprestaties en stijl.

CRUISER TOURING

SPYDER F3-T & F3 LIMITED

Ga erop uit met comfort en stijl. Met de toegevoegde opbergkoffers opzij is het enige dat u moet achterlaten de dagelijkse routine.

TOURING

SPYDER RT

De meest comfortabele en luxe machine voor twee. Een krachtige motor, luxueuze uitrustingsdetails, een grote actieradius en een comfortabel zadel voor lange afstanden betekenen dat u alleen hoeft te stoppen wanneer u dat wilt.