radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

ONTDEK WAT SPYDER EIGENAARS EROVER ZEGGEN

Word lid van de Can-Am Spyder community.


 

GEMAKKELIJK

Dankzij het unieke ontwerp met drie wielen en technologieën uit de autosector leer je heel gemakkelijk te rijden op een Can-Am Spyder.


 

STABIEL

Met 2 wielen vóór en 1 achter is de Can-Am Spyder stabieler dan een motorfiets.

 

 

 

LAADVERMOGEN

Neem gerust alles mee. Naast de kenmerkende bergruimte aan de voorzijde zijn de meeste modellen ook nog eens uitgerust met zadeltassen en een bovenste opbergkoffer achterin voor nog meer laadvermogen.

 COMMUNITY

Nieuwe mensen ontmoeten en ervaringen uitwisselen met vrienden wordt snel een tweede natuur zodra u deel gaat uitmaken van de Cam-Am Spyder community.

 


 

TOEGEVOEGDE WAARDE

Dit is meer dan slechts een voertuig met 3 wielen. Dit is een unieke manier om nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en onbetaalbare ervaringen uit te wisselen met degene van wie u houdt.

 


 

DAGELIJKS GEBRUIK

Waarom wachten tot het weekend om te genieten van de weg die voor u ligt? Uw dagelijkse woon / werk-verkeer en zelfs even een boodschap doen kan al een avontuur zijn.

Testimonial - Dale Lawing

 

 

 

"Het is een geweldige
machine...
Het is mijn Spyder."

- Dale Lawing

Testimonial - Breanda Neubauer

 

 

 

"Ik voelde me niet
zeker op een twee-wieler."

- Breanda Neubauer

MET AUTORIJBEWIJS TE RIJDEN

PROBEER EEN SPYDER

GA OP WEG