radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WORD OOK ONDERDEEL VAN DE COMMUNITY

Bekijk wat Can-Am Spyder eigenaars te zeggen hebben

DEEL UW PASSIE

Er zijn honderden Can-Am Spyder community clubs en tourgroepen in Europa en wereldwijd. Het zijn allemaal eigenaars met een passie voor vriendschap en samen rijden. 

THUIS IN CANADA WAAR HET ALLEMAAL BEGONNEN IS 

Sinds de introductie in 2007, heeft de Can-Am Spyder het leven van meer dan 100.000 eigenaars veranderd. Tijdens het 10-jarig-bestaan evenement, de "Homecoming", dat heeft plaatsgevonden in Canada, hebben we een geweldige kans gehad om all Spyder eigenaars te bedanken voor hun loyaliteit en dit met onze wereldwijde Spyder familie te vieren.  

BEZOEK ONS BIJ DE DEALER

BOEK EEN GRATIS TESTRIT