radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Gemak in combinatie met spanning met ingebouwde technologieën

OPTIMALE TECH

Can-Am Ryker boeit met gemak. De ultra-toegankelijke Can-Am Ryker zit boordevol innovatieve engineering en levert u zo het avontuur van uw leven op. Hier volgt een voorproefje van de spanning en sensatie.

Rotax 600 & 900 ACE-motoren

BEZIELD. ABSOLUUT TOEGANKELIJK.

De uitmuntende reputatie van de Rotax-motor voor hoge prestaties, een superieur brandstofrendement en absolute bewezen betrouwbaarheid maken het leuke Can-Am Ryker-assortiment tot de enige goede keuze. De 2-cilinder Rotax 600 ACE biedt de beste toegankelijke prestaties, terwijl de 3-cilinder Rotax 900 ACE de standaardkeuze is voor kracht en spanning.

Voertuigstabiliteitssysteem

KLAAR VOOR DE START?

Spanning moet niet ten koste gaan van veiligheid. Daarom hebben we samen met BOSCH† het verticale stabiliteitssysteem van de Can-Am Ryker ontwikkeld. De innovatieve techniek zorgt naadloos voor de gecombineerde effecten en voordelen van ABS, plus tractie en stabiliteitsregelsystemen voor een extra veilige, zelfverzekerde rit.  

Automatische transmissie

AFGESTEMD OP ONTSPANNING

De automatische transmissie met 6 versnellingen van de Can-Am Ryker levert moeiteloze twist & go-schakeling ontworpen om de prestaties van het voertuig en de brandstofzuinigheid met elkaar in evenwicht te houden, zodat u zich op de weg en het komende avontuur kunt richten. 

Innovatieve, verstelbare ergonomie

PLEZIERIGE PASVORM

Geen twee Can-Am Ryker-berijders zijn hetzelfde. Daarom hebben we innovatieve, verstelbare, ergonomische UFIT-functies in dit model opgenomen, met voetsteunen die u op uw bouw kunt aanpassen en handgrepen die op uw lengte zijn afgestemd. Uw machine past dan ook altijd bij uw rijstijl. De snelle en eenvoudige flexibliteit waarvoor u geen gereedschap nodig hebt, is baanbrekend in de branch en helpt uw plezier af te stemmen.

Can-Am Ryker & het milieu. Een verantwoordelijke rijder.

DE DOELMATIGHEID VAN SPANNING

Can-Am On Road werkt er hard aan om met een zo klein mogelijke voetafdruk de wegen onveilig te maken. Een voorbeeld: terwijl de spierkracht van de Rotax 900 door paardekracht wordt voorzien, zorgt de Eco-modus van de motor dat die kracht efficiënt wordt geleverd. Er gaat niets verloren.

Een andere prestatie-efficiënte functie is de aërodynamische carrosserie en het voorspatbord dat in elke Can-Am Ryker is opgenomen. De vereenvoudigde architectuur en vloeiende lijnen verbeteren zowel de stabiliteit als het brandstofverbruik. Het is duidelijk dat de Can-Am Ryker wordt aangedreven door verantwoordelijkheid voor de wereld die u tijdens elke rit ervaart.

Aandrijfas

BEWEZEN PRESTATIES

Can-Am Ryker omvat robuuste, betrouwbare aandrijfastechnologie die is ontwikkeld om u een zo soepel mogelijke, onderhoudsvrije rit te bieden. Aanpassingen en uitlijningen behoren voortaan tot het verleden en er wachten u alleen nog maar avonturen.