radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

ONTDEK DE 2019 CAN-AM RYKER

RIDE LIKE NO OTHER

Rijden op de open weg wordt nog leuker en makkelijker; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel voor u als voor alle rijders wereldwijd. Met de nieuwe Can-Am Ryker houdt niets u nog tegen. U kunt volop genieten van de vrijheid op de weg.  

U heeft alles wat u nodig heeft om de sensaties te ervaren, elke keer dat u de weg op gaat. Gemakkelijk te starten, gemakkelijk te besturen en vriendelijk voor uw portemonnee; u kunt nu optimaal profiteren en genieten van de mogelijkheden die de Ryker u biedt. 

EEN 3-WIELIGE, PITTIGE MACHINE

ONTWORPEN VOOR PLEZIER

Rijd met gemak en laat u helemaal gaan op de weg, dankzij een dynamische rij-ervaring. Een geoptimaliseerd zwaartepunt en een lagere zitpositie zorgen ervoor dat u elke bocht - kort of lang - de baas blijft.

RIJD MET GEMAK

GA VOOR VRIJHEID

Met de automatische en intuïtieve transmissie hoeft u niet meer te schakelen, zodat u moeiteloos de limieten van uw Can-Am Ryker kunt opzoeken. Of u nu een beginnende of een ervaren motorrijder bent. Voeg daaraan gemoedsrust toe, zoals een Vehicle Stability System (VSS), en u bent altijd klaar om met vol vertrouwen te rijden.  

AANPASSEN TOT IN DE DETAILS

MAAK 'M VAN UZELF 

Uw machine moet volledig uw machine zijn. Gemakkelijk toe te voegen stijl-accessoires - zoals kleurpanelen, accenten en andere functionele accessoires - zijn ontworpen om binnen een handomdraai te verwisselen, zodat u altijd met stijl kunt rijden. 

ZELFS DE PRIJS IS INTERESSANT

ALLE SENSATIES, 
MINDER KOSTEN

Een onwerkelijke rit voor een onwerkelijke prijs. Waar wacht u nog op? Al vanaf € 9.899 wordt het hoog tijd om de weg op te gaan en te rijden zoals u nog nooit eerder hebt gereden.