radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

ELKE WEG IS UW WEG

Can-Am rijdt vooraan als het gaat om de revolutie van de open weg. Spanning en avontuur is voor iedereen weggelegd. Wij zijn wat u wilt, wij hebben wat u nodig hebt; dus of u nu opnieuw het asfalt wilt leren kennen, eenvoudig op 3 wielen van het leven wilt genieten of gewoonweg verslaafd bent aan opwindende ritten, Can-Am On-road is precies wat u nodig hebt.

GEMAKKELIJK TE LEREN

Can-Am On-road voertuigen zijn ontwikkeld om snel en gemakkelijk te leren rijden; het innovatieve ontwerp met 3 wielen samen met de technologieën die zijn geïnspireerd op de auto-industrie vormen de inspiratie voor avontuur, vol zelfvertrouwen...

STABILITEIT

Stabiliteit vormt de basis van elk Can-Am 3-wielig motorvoertuig. Dankzij het ontwerp met dubbele voorwielen en een enkel achterwiel staat hij op nummer 1 voor zelfverzekerde hantering en veiligheid op de open weg, zowel voor onervaren als voor ervaren rijders.

COMMUNITY

De Can-Am Onroad-community is de ideale plek om de ervaring met mederijders te delen. Maak deel uit van een groeiende familie, die maar al te graag welkom heet aan nieuwe rijders, ex-rijders en diegenen die de sprong van 2 naar 3 wielen wagen. Met genoeg ruimte en passie voor iedereen, zult u zich hier prima thuis voelen.

HET IS EEN LIFESTYLE

De Can-Am On-road-ervaring is meer dan persoon & machine. Het is de ideale combinatie van de reis, de mensen met wie u de reis deelt en diegenen die u onderweg tegenkomt. Het is een levensstijl die u elke gereden kilometer volgt en u helpt altijd het onderste uit de kan te halen.

AANPASSEN EN TOEREN

Er zijn net zoveel manieren om uw Can-Am On-road-voertuig aan te passen als er wegen naar Rome leiden. Hij is ontworpen voor een hoge mate van personalisering. We hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om de look, feel en ergonomie van de machine zodanig aan te passen dat elke rit een weerspiegeling van uzelf is.