radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

EEN NIEUWE RIJERVARING OP DE WEG

Met drie wielen die u vooruit brengen, krijgt u meer van de weg te zien en kunt u elke bocht vol vertrouwen nemen, terwijl stenen, keien of vuil op de weg u niet kunnen raken. Hoor de lokroep van de weg. Maak u klaar voor heel wat plezier onderweg.

MAKKELIJK RIJDEN

Leef voluit en ga voor eindeloze vrijheid met een Can-Am On-Road voertuig waarmee rijden zowel eenvoudig als spannend wordt. Dankzij de snelle leercurve hoeft u alleen maar te denken aan hoe u de volgende bocht wilt nemen.

 

NOG VERDER OP VERKENNING GAAN

Volledig nieuw ontwerp met prestaties die vertrouwen en gemoedsrust uitstralen, zodat u elke centimeter van elke weg kunt afleggen en uw grenzen steeds verder kunt verleggen.

 

CRUISECONTROL ACHTER HET STUUR

Met twee wielen vooraan en één achteraan is er geen weg die u niet de baas kunt. Elk Can-Am On-Road voertuig is ontworpen om de ultieme stabiliteit te bieden, waarmee u zelfs haarscherpe bochten aankunt.

 

LICENTIEVEREISTEN

BESTUURBAAR MET AUTORIJBEWIJS

Can-Am On-Road voertuigen zijn ontworpen om vlot mee te (leren) rijden. Controleer de licentievereisten in uw land en bespaar u de moeite van een motorrijbewijs om te genieten van rijden in de open lucht.

CAN-AM RYKER

Blijf de weg, modder en grind vlotjes de baas met een spannende, ongeëvenaarde rijervaring waarbij u voluit gaat.

 

CAN-AM SPYDER F3

Verbluffende prestaties, comfort dat u nog verder drijft, stoer ontwerp en de open weg aan uw voeten. Met een Spyder F3 kunt u pas echt genieten van ongekende vrijheid op de open weg.

 

CAN-AM SPYDER RT

Achter elke bocht en achter de horizon schuilt een nieuwe luxe om te ontdekken. Dit ultieme voertuig voor touring, met comfort van topklasse en opbergruimte voor twee, brengt u niet alleen op uw bestemming, maar u zal er niet genoeg van krijgen.