radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Hulp onderweg

GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN UW CAN-AM DRIEWIELIG MOTORVOERTUIG, DANKZIJ CAN-AM ROADSIDE ASSISTANCE !

De Can-Am On-road modellen zijn ontwikkeld met bijzondere aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Mocht u toch onderweg pech krijgen met uw voertuig, stellen we u met plezier het Can-Am Roadside Assistance programma voor. Alle details hierover vindt u in bijgaand boekje.

  • Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Mondial Assistance, wereldleider op vlak van pech- en reisbijstand.
  • Twee jaar geldig vanaf de datum waarop de registratie en garantie van het voertuig geactiveerd is door een geautoriseerde Can-Am roadster dealer.
  • De bijstand geldt in heel Europa.
  • Toonaangevend programma dat zowel pech als ongeval dekt.We wensen u zorgeloos plezier in rijden in de openlucht met uw Can-Am On-road model!