radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick X rs Turbo RR - International version

LEVENDE LEGENDE

Kleuren
  •  

Overtref de verwachtingen met de 72-inch brede Maverick MAX X rs Turbo R. Hij staat er klaar voor, met FOX 2.5 PODIUM Piggyback schokdempers met QS3 compressieregeling, 172 pk, Smart-Lok technologie en 2 zitplaatsen.
Vanaf

30.799 €*
*Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie
Vraag een offerte aan
vermogen

195 pk / 135 lb-q

bescherming

1/4 DEUREN VOLLEDIG DAK HEAVY-DUTY HMW BESCHERMPLAAT 4-PUNTSGORDEL / 1/4 DEUREN, VOLLEDIG DAK, HEAVY-DUTY HMWPE-SKIDPLATE

controle

CONTROLEVOLLEDIG INSTELBARE FOX 3.0 PODIUM RC2 SCHOKDEMPERS MET BYPASS

183 CM BREED VOOR EEN ULTIEME PRESTATI

VERBREED UW REIKWIJDTE

Hoe hoog zullen onze technici de lat leggen? De Maverick X rs Turbo R haalt met een breedte van 183 cm alles uit zijn prijswinnende TTX-veringsgeometrie met hoge prestatie schokbrekers, wielen en banden voor een volledige beheersing van het terrein. Als u zich graag wilt storten op moeilijk terrein en stelselmatig de lage tractie op de proef wilt stellen, dan is deze configuratie precies wat u nodig hebt.

Objecten die in de spiegel worden waargenomen zijn verderaf dan ze lijken

MAAK KENNIS MET DE RR

De ontwikkeling van winners stopt nooit en daarom is de motor van de meest geavanceerde, op hoge prestaties afgestemde side-by-side nu beter dan ooit. Herzien voor meer duurzaamheid en meer vermogen, nieuwe zuigers, grotere turbocompressor, verhoogde koelcapaciteit en meer: de 195 pk Turbo RR is klaar om uw rechtervoet te ontmoeten.

SPERBAAR VOORDIFFERENTIEEL

Smart-Lok technologie

De Can-Am-exclusieve Smart-Lok™* technologie is de nieuwe norm voor nog meer aandrijfkracht op ruw terrein. Een tijdens het rijden volledig sperbaar voordifferentieel met elektronisch geregelde automatische modi of via een druk op de knop voor vooringestelde, intelligente settings aangepast op uw rijstijl. Door gebruik te maken van een reeks aan ingangssignalen zal de "Smart Mode" direct zorgen voor vergrendeling bij de juiste belasting op het juiste moment. Nooit eerder hadden bestuurders zoveel aandrijfkracht ter beschikking tijdens het op lage snelheid manoeuvreren om het voertuig optimaal te kunnen positioneren.

*Smart-Lok is ontwikkeld in samenwerking met TEAM Industries, één van de toonaangevende bedrijven binnen de aandrijflijnbranche

Geavanceerde luchtstroomdynamiek

MEE MET DE WIND

Nieuwe motorverbeteringen vanaf de basis zijn onder andere een verhoogde koelcapaciteit, duurzamere zuigers, een nieuwe intercooler en een minder vernauwende airbox. Dit vertaalt zich in?... Betrouwbaarheid is eigenlijk het laatste waar u aan hoeft te denken wanneer u gebruik maakt van alles wat de Maverik in zijn mars heeft.

ZEER EFFICIËNT EN LICHTGEWICHT CHASSIS

SLIM GEKOOID

De Maverick is voorzien van een ultralicht en ultrasterk chassis gemaakt van state-of-the-art Dual-Phase 980 staal. Dus? Stel je 53% meer torsiestijfheid voor en nog steeds 20% minder gewicht dan de meest directe concurrent.

QRS-X TRANSMISSIE

GEEN KOPPELONDER-BREKING

Het compacte, high-performance QRS-X CVT-systeem is gekalibreerd om met de turbo samen te werken en vrijwel elke vertraging te elimineren, zonder dat schakelen of koppelonderbreking u afremt. De grote aandrijving - een lange, brede en dikke riem - is ons meest robuuste 3-poelieontwerp tot nu toe.

Ophanging met toonaangevende veerweg geïnspireerd door prijswinnende trucks

BEWEZEN VERING

De TTX-wielophanging van BRP met vier draagarmen en een veerweg van 60,9 cm beschikt over een trailing-arm die zelfs bij een topvrachtwagen niet zou misstaan, en drie verbindingsstangen speciaal voor het controleren van camber tijdens het voortdurend leveren van een optimale geometrie, zelfs bij een grotere veerweg. Het resultaat? Ongeëvenaarde vermogensoverdracht naar de wielen, praktisch geen bumpsteer, nauwkeurige stuurrespons en meer vertrouwen op hogere snelheden.

Multifunctionele digitale display (7,6 inch)

BESTUURDERSGERICHT

Terwijl u de perfecte rit maakt, kunt u altijd even omlaag kijken en snel zien wat er gebeurt. Met het geheel nieuwe 7,6 inch brede digitale display, dat verlicht en onder alle omstandigheden goed afleesbaar is, heeft u alle voertuiginformatie en bedieningselementen binnen handbereik. Dit omvat ook een nieuw toetsenpaneel om het selecteren van een stand te vergemakkelijken. Alles in het comfort van uw Ergo-Lok† cockpit met 4-wegs verstelbare stoelen.

LAGE STOELEN, STOERE BREEDTE

PERFECTE POSITIE

De lage plaatsing van de stoelen is zodanig ontworpen dat zowel bestuurder als passagier volledig worden omgeven, zodat ze zich één voelen met elke beweging van het voertuig, zonder dat hierbij de bodemvrijheid in het geding komt. De hoge en dominante houding wordt versterkt door de raceauto-geïnspireerde, in één deel gegoten stoelen met ideale ondersteuning, gewichtsverdeling en 4-voudige verstelbaarheid.

Kenmerkend Can-Am DNA met de kennis van de volgende generatie

STOP EN LAAT ZE STAREN

De felheid van de Maverick komt voort uit een mix van prestatiegedreven mechanische systemen en een structureel ontwerp. Kort toegelicht: met nieuwe zuigers, een nieuwe intercooler, een grotere Rotax turbocompressor en een minder vernauwende airbox presteren Maverick modellen met een turbocompressor niet alleen beter, ze hebben ook nog eens een lagere bedrijfstemperatuur en een uitstekende betrouwbaarheid onder extreme bedrijfsomstandigheden. Dit houdt ook de premiumproducten van het X-pakket en de kenmerkende LED-lampen in.

14 inch aluminum beadlock velgen met 30 inch Maxxis Bighorn† 2.0 banden

ROBUUSTE VELGEN EN BANDEN

Blijf altijd verder rollen met 14 inch gegoten aluminium beadlock velgen en 30-inch 6-laagse Maxxis Bighorn 2.0 banden. Deze banden zijn speciaal ontworpen voor ruig terrein en zijn voorzien van robuuste profielblokken en een niet-directioneel loopvlakprofiel voor soepelere en nauwkeurigere rijeigenschappen. 

FOX† 3.0 PODIUM RC2† extern reservoir met bypass, instellingen voor dual-speed compressie en terugvering

WAT BELANGRIJK IS

De Maverick X rs Turbo RR is voorzien van volledig instelbare FOX† 2.5 PODIUM RC2† Piggyback schokdempers met bypass en afstelling van compressiedemping aan hoge en lage snelheid en van de terugvering (vooraan), evenals de toonaangevende FOX† 3.0 PODIUM RC2† schokdempers met extern reservoir en bypass, en afstelling van compressiedemping aan hoge en lage snelheid en van de terugvering.

Kwart-deuren, volledig dak, volledige heavy-duty HMWPE-skidplate en 4-puntsgordel met schouderkussens

ZEER COMPLEET UITGERUST

Voor extra bescherming beschikt de X3 MAX X rs Turbo RR over een 4-puntsgordel met schouderkussens, een volledig dak en een volledige heavy-duty HMWPE-skidplate voor het harder werk op ruw terrein.

72-inch breed voor ultieme prestaties

VERGROOT UW BEREIK

Dit gebeurt er wanneer onze engineers en racers een boost nodig hebben: De 72 inch brede Maverick X rs Turbo RR neemt zijn succesvolle TTX-ophangingsgeometrie mee over de finish met op hoge prestaties afgestemde schokdempers, velgen en banden voor volledige controle. Als u over open terrein wilt crossen en daarbij graag de grenzen van de stabiliteit opzoekt, dan is dit de machine voor u.

Specificaties

H

Hoogte

(174 cm)

Hoogte

(174 cm)

L

Length

(335,3 cm)

Length

(335,3 cm)

W

Breedte

(184,7 cm)

Breedte

(184,7 cm)

WH

Wielbasis

(259,1 cm)

Wielbasis

(259,1 cm)

GC

Bodemvrijheid

(40,6 cm)

Bodemvrijheid

(40,6 cm)

H Hoogte : (174 cm)
L Length : (335,3 cm)
W Breedte : (184,7 cm)
WH Wielbasis : (259,1 cm)
GC Bodemvrijheid : (40,6 cm)

bescherming

1/4 DEUREN VOLLEDIG DAK HEAVY-DUTY HMW BESCHERMPLAAT 4-PUNTSGORDEL

Kleur HYPER SILVER, INTENSE BLUE & MANTA GREEN

ACCESSORIES

GET MORE OUT OF EVERY RIDE. FIND THE IDEAL ACCESSORIES FOR YOUR VEHICLE!

715004161

LONESTAR RACING
FRONT BUMPER

Made of 1.5" diameter anti-corrosion coating for added protection vehicle-front protection in extreme conditions.

715004162

LONESTAR RACING
REAR BUMPER

Sleek styling enhances the vehicle's race-inspired look while allowing personnalization.

715003439

LINQ PIVOTING RACK

Gas-cylinder pivot action, locks in the raised position.

THOUSANDS OF ACCESSORIES ARE ONLY A CLICK AWAY.

WAAROM ACCESSOIRES VAN CAN-AM KIEZEN?

Kwaliteit en naadloze integratie. Accessoires die passen, de juiste maat hebben, er geweldig uitzien, lang mee gaan en de enige zijn waarmee u een Can-Am naar uw Can-Am kunt veranderen. Geniet van de vele manieren waarin deze kunnen worden gecombineerd en aangepast naar uw wensen.