radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Over Can-Am

PASSIE DOOR INNOVATIE

Al sinds de oprichting van het bedrijf door J.-A. Bombardier in 1942 stond onze naam synoniem voor kwaliteit en creativiteit. Zijn pioniersmentaliteit is een erfenis die ons doet groeien en ons nieuwe grenzen laat verkennen. Vandaag wordt deze visie door bijna 7.500 Bombardier werknemers in Amerika, Europa, Azië en rond de Grote Oceaan uitgedragen in elk van onze recreatieve voertuigen, vaartuigen en producten.

Bij Bombardier Recreational Products zijn innovatie en passie de motor achter onze toewijding, onze producten en onze merken. Of het nu gaat om onze Sea-Doo® waterscooters en sportboten, onze Ski-Doo® en Lynx® sneeuwscooters, onze Rotax® karts en motoren, onze Can-Am ATV's, SSV's en roadsters of onze Evinrude® en Johnson® buitenboordmotoren, onze waarden komen tot leven dankzij technologie en design, geïnspireerd door slechts één gemeenschappelijke missie: onze klanten de meest uitzonderlijke recreatieve ervaring bieden.

 

WINNAARSMENTALITEIT

Can-Am ATV's en SSV's en Can-Am Spyder roadsters zijn het levende bewijs dat BRP een revolutie kan ontketenen op elke markt.

In 2007 wilde BRP de openbare weg veroveren - het laatste onontgonnen terrein voor het bedrijf. Sindsdien heeft de Can-Am Spyder roadster de hele wereld veroverd. Nog sterker, dit voertuig biedt een compleet nieuwe rijervaring voor liefhebbers van sportvoertuigen. Met de Y-factor en de technologieën aan boord (vooral de stabiliteits- en tractiecontrolesystemen), biedt de Spyder een unieke rijervaring: de vrijheid van motorrijden in open lucht met de gemoedsrust van een sportwagen.

Aan het eind van de jaren '90 veroverden onze ontwerpers en ingenieurs ook de wereld van de terreinvoertuigen. Als eerste hebben ze ATV's uitgerust met TTI-achterophanging, die superieur comfort biedt in alle omstandigheden, dankzij de unieke plaatsing van twee onafhankelijke scharnierpunten. Ze waren ook de eersten die een tweepersoons-ATV goedgekeurd door de fabrikant aanboden. Door de combinatie van een maximaal vermogen, wendbaarheid en tractie, zijn ATV's van Can-Am de keuze bij uitstek voor liefhebbers en professionals - die er telkens opnieuw het podium mee bereiken.

In 2010 hebben we de Can-Am Commander gelanceerd, de meest veelzijdige SSV in de sector, met een krachtige Rotax 1000 V-Twin-motor met 85 pk, dual-level-laadbak uniek op de markt en nog andere unieke kenmerken die van Can-Am het merk zonder compromissen maken.

Met ATV's, SSV's en roadsters van Can-Am, zet BRP een lange traditie van veroveringen voort. Meer dan 30 jaar geleden ontdekte de wereld het merk Can-Am via revolutionaire motorcrossfietsen. Sindsdien heeft BRP zich teruggetrokken uit die markt, maar de legende en winnaarsmentaliteit van Can-Am leven verder - met passie en enthousiasme.