radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

WAAROM KIEZEN VOOR CAN-AM?

Ieder Can-Am ATV- of side-by-side-voertuig is een perfecte combinatie van de beste prestaties in de sector, uiterste precieze rijeigenschappen en op de bestuurder gericht design. Hierdoor worden ze onderscheiden van de massa. Ontdek de eigenschappen van onze ATV- en side-by-side-voertuigen en zorg dan dat u er een rit mee maakt.
De rit zegt namelijk alles.

why_chose_canam
Why-Choose-2-DNA

HET CAN-AM DNA

Welk Can-Am-voertuig u ook kiest, ze zijn allemaal gefabriceerd uit hetzelfde DNA. Achter de onmiskenbare Can-Am look gaan  het hoogste vermogen in de klasse en intuïtieve besturing en controle schuil gekoppeld aan de beproefde Rotax® motor.

ATV-SSV-Full-Family_14

SPECIFIEKE MACHINES VOOR SPECIFIEKE BESTUURDERS

Wij maken specifieke rijpakketten voor ieder type off-road bestuurder. Of het nu gaat om rijden door modder op een Outlander X mr, veel uren doorbrengen in de duinen met een Maverick MAX of simpelweg de opwinding ervaren van pure prestaties. Wat u ook uit de rit wilt halen, er is een Can-Am voertuig dat aan uw wensen voldoet. Ieder voertuig is bovendien gefabriceerd volgens dezelfde hoge Can-Am standaard, wat meer waarde voor u betekent.

Why-Choose-4-excellence

DE TOEWIJDING VAN BRP AAN EXCELLENTIE

BRP rijdt al langer dan 60 jaar over onverharde wegen, door modder en in het water en zoekt altijd de grenzen op door middel van de allernieuwste ontwerpen en technologie. Wij hebben Ski-Doo®-sneeuwscooters, Sea-Doo®-waterscooters, Evinrude®-buitenboordmotoren en Can-Am-roadsters ingevoerd in de wereld van de gemotoriseerde sport. De nieuwste Can-Am- off-road voertuigen 
delen hetzelfde DNA en hetzelfde hoge niveau van prestaties, innovatie en spanning als hun voorgangers.