radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

DE NIEUWE PROFESSIONELE CAN-AM OFF-ROAD FAMILIE

REALITEITSTEAM

Wij ontwerpen, bouwen en tonen onze voertuigen voor zwaar werk, want daarvoor zijn ze bedoeld — om uw dromen om te zetten in realiteit.

DE BESTE PROFESSIONELE VOERTUIGEN VAN CAN-AM

WERKEN MET OVERTUIGING

Wij zijn er voor u: van het verbouwen van uw gewassen tot het opmeten van uw land, het drijven van wild en nog veel meer. Voor het ultieme alledaagse gebruik in alle seizoenen is er op de Defender side-by-side niet bespaard. De Outlander ATV omvat al onze kennis, verpakt tot een werkpaard waarmee u overal naartoe kunt. Er zijn geen grenzen aan wat u met een professionele Can-Am ATV of side-by-side kunt doen — precies zoals het hoort.

Ontdek de 2020 Traxter

BEKIJK ONS WERK

Wilt u de belangrijkste punten? Maar liefst 82 pk en een toonaangevend koppel van 67 lb-ft. Een stillere rit. Een opnieuw ontworpen robuuste ophanging met een veerweg van maar liefst 11 inch en een bodemvrijheid van 15 inch. Klaar om meer te doen?
atv

READY FOR ANY CHALLENGE

Continuing the tradition of hard-working Can-Am ATVs with the best yet: a rugged, powerful, versatile Outlander made with capability and performance to spare.