radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Maverick

Klaar om een levende legende te besturen? De Maverick is gebouwd om snel en behendig ieder terrein te kunnen overwinnen – zelfs de Dakar-rally.

2019

EEN RACE DOOR HEEL PERU

In 2019 zullen talrijke UTV’s een opwindende, 5 000 km lange race voeren door de wilde woestijn, met vertrek en aankomst in Lima, de hoofdstad van Peru. ’s Werelds grootste beproeving voor man en voertuig. De ultieme uitdaging voor side-by-side voertuigen staat te wachten...
EEN ONGEËVENAARDE UITDAGING

ONZE MOOISTE OVERWINNING

Wilt u mavericks gadeslaan die de nodige vaardigheden, kracht en doortastendheid bezitten om de Dakar-rally te winnen? In 2018 behaalde de Braziliaan Reinaldo Varela de overwinning in zijn categorie voor South Racing Can-Am – dat was de eerste keer dat side-by-side voertuigen mochten deelnemen aan deze legendarische off-road race.

VOORBEREIDINGEN VOOR DAKAR

Harde lessen

Voor een echte renner is een verlies even waardevol als een overwinning – maar toch valt het zwaar. Casey roept herinneringen op aan de hoogte- en laagtepunten van zijn loopbaan voordat hij eindelijk de Dakar-rally waagt.

EEN FAMILIETRADITIE

Een geboren renner

Casey Currie is afkomstig uit een familie die al meer dan 50 jaar een stevige reputatie heeft als vervaardigers van onderdelen voor raceauto’s. Ontdek hoe zijn loopbaan begon – en hoe deze hem tot aan de Dakar-rally voerde.

 

 

Casey Currie

 

 

Reinaldo Varela

 

 

Gerard Farres

 

 

South Racing Can-Am