radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

OFF-ROAD PRESTATIE-LINEUP VAN CAN-AM

ONTKETEN RAZERNIJ

Wij ontwerpen, bouwen en testen onze voertuigen voor het ruigste terrein van de aarde — gewoon zodat u weet dat het mogelijk is. Waar gaat u het eerst naartoe?

DE NIEUWE AVONTURIERS VAN CAN-AM

AANWIJZEN EN GAAN

Wijs een plek op de kaart aan en ga. Zoek een vergezicht en maak een selfie. Met een Can-Am zijn er geen grenzen aan waar uw avonturen u kunnen brengen.

atv

CAN-AM OUTLANDER

De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op onverharde wegen rijden en overal hiertussen.