radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Youth

NIET ZO'N BESCHEIDEN START

Wij proberen altijd de beste off-road voertuigen te bouwen en dat begint met de Can-Am Youth ATV. In dit model worden de prestaties, precisie en duurzaamheid die u van een Can-Am verwacht gecombineerd met veiligheid en een intuïtieve bediening die u van een ATV voor jongeren verwacht. De volgende generatie komt eraan. Geef ze een goede ATV.

INTUÏTIEF

De Can-Am DS is op maat gemaakt voor beginners. Dit model met een viertaktmotor en een elektrische startmotor is uitermate geschikt voor beginners. Schakelen is niet nodig vanwege de CVT-transmissie, dus kunnen uw kinderen al hun aandacht op de weg houden. Er zit zelfs een snelheidsbegrenzer op om de echte snelheidsduivels af te remmen.

COOL

Een stoere uitstraling en de prestaties van een Can-Am. En voor de racers in spé kan dit model gepimpt worden met het X-pakket (speciale schokdempers, remmen, uitlaat).

VRIENDSCHAP

Laat uw kinderen kennismaken met het rijden in een ATV. Breng tijd met ze door in de open lucht en bezorg ze onvergetelijke herinneringen waar hun vrienden jaloers op zullen zijn.