radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

24 UUR PER DAG EN 365 DAGEN PER JAAR CAPACITEIT

CAN-AM Traxter

We weten dat uren werk in elke dag stoppen geen optie is. Het is een vereiste. En dat is de beschikking over een veelzijdige side-by-side die net zo hard werkt als u ook: al het andere zorgt alleen maar voor oponthoud. U houdt misschien van het koppel, de opties en de opbergmogelijkheden — maar we kunnen u beloven dat u hem niet terug wilt geven.

Ontdek de 2020 Traxter

BEKIJK ONS WERK

Wilt u de belangrijkste punten? Maar liefst 82 pk en een toonaangevend koppel van 67 lb-ft. Een stillere rit. Een opnieuw ontworpen robuuste ophanging met een veerweg van maar liefst 11 inch en een bodemvrijheid van 15 inch. Klaar om meer te doen?

UPGRADE UW TRAXTER NAAR WENS

KIES VOOR ORIGINELE ACCESSOIRES

Wij hebben de Traxter gebouwd met de capaciteiten om de moeilijkste werkzaamheden aan te kunnen — nu is het uw beurt om deze capaciteiten uit te breiden met originele accessoires voor het samenstellen van uw perfecte Can-Am.