radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Can-Am Renegade

SNEL GEBOREN

Het is niet makkelijk om aan de verwachtingen van bestuurders te voldoen. Dit kost jarenlange ervaring met racen en engineering. Maar het is uiteindelijk gelukt en het resultaat is de meest krachtige ATV op de markt. Of u nu kiest voor het standaard model of de modderbestendige X mr 1000R, er is altijd een vernieuwde Renegade die bij u past.

PRESTATIES

Rijden op elk terrein, door elke modderpoel manoeuvreren en elke uitdaging aangaan. De uiterst krachtige Renegade kan het allemaal. En de V-Twin-motor biedt u de perfecte soundtrack bij dit alles.

WENDBAARHEID

Deze machines zijn klaar om te racen, dus kom maar op. De FOX schokdempers en het stugge chassis houden u op uw plaats en zorgen dat u in stijl kunt rijden.

ONTWERP

Of u nu kiest voor sportief trailrijden of scheuren door de diepste modderpoel, u kunt er zeker van zijn dat u de stoerste ATV op de markt heeft. Kijk zelf maar - de stoerste allround ATV op de markt.