radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Gebouwd om de beste ATV te zijn: het kiezen van de Outlander is aan u

CAN-AM OUTLANDER

De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op onverharde wegen rijden en overal hiertussen.

PRESTATIES

De Can-Am Outlanders geven een nieuwe betekenis aan krachtig.

WENDBAARHEID

Corrigerend sturen is niet meer nodig. De Can-Am Outlanders zijn gebouwd voor stabiliteit en precisie en doen altijd wat u wilt, zonder protest.

ONTWERP

Vorm, functionaliteit en vermaak. Dat is het DNA van de Outlander modellenreeks dat in het ontwerp van elk voertuig wordt gestopt. Wat betekent dit voor u? Dit betekent dat u overal comfortabel kunt rijden in een fantastisch uitziende ATV.

CREËER DE ULTIEME OUTLANDER

KIES VOOR ORIGINELE ACCESSOIRES

Wij hebben de Outlander gebouwd om de ultieme ATV te zijn — nu is het uw beurt om hem uit te breiden met originele accessoires voor het samenstellen van uw perfecte Can-Am.