radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick 

ER ZIJN GEEN WOORDEN VOOR

We zullen direct zijn, net als de Maverick: maar liefst 195 pk en een hiervoor uitermate geschikt chassis — tegen een prijs waar concurrenten niet aan kunnen tippen. Hij beschikt over een vrijwel direct koppel, nauwkeurige rijeigenschappen en een ophanging met een lange veerweg die wereldwijd beproefd is (met de prijzen als bewijs).

THE ULTIMATE MACHINES

We didn't have a goal in mind when we started designing the Maverick —besides building the ultimate go-anywhere machine. Now, after back-to-back Dakar Rally wins, victories in hundreds of races and thousands of incredible built-by-enthusiast Maverick examples—we'll make yours.

MEE MET DE WIND

Kort toegelicht: met nieuwe zuigers, een nieuwe intercooler, een grotere Rotax turbocompressor en een minder vernauwende airbox presteren Maverick modellen met een turbocompressor niet alleen beter, ze hebben ook nog eens een lagere bedrijfstemperatuur en een uitstekende betrouwbaarheid onder extreme bedrijfsomstandigheden.

OP GROTE HOOGTE

De kalibratie van de herziene ophanging voorziet de Maverick X rs van een bodemvrijheid van maar liefst 16 inch, voor nog meer grondspeling. Instelbare schokdempers zorgen ervoor dat u uw rit waar dan ook kunt afstemmen.

GEWOON BEESTACHTIG

Voorzie hem van 195 pk en een koppel van 135 lb-ft en wat gebeurt er? U laat iedereen verder achter u.

Nieuwe Maverick X rc Turbo RR

CONTROLE OP ELKE ONDERGROND

Naast andere verbeteringen van de Maverick is de 16 inch bodemvrijheid dankzij de grotere 32 inch Maxxis Liberty banden een van de belangrijkste. Nieuw ontworpen, robuuste 15 inch beadlock velgen van gegoten aluminium houden de banden na elke sprong vast op hun plek en zijn klaar om de de mogelijkheden van de Maverick op extreem ruw terrein nog verder te verleggen.

Talloze beschikbare upgrades

MAAKT HET MOGELIJK

Wereldwijd toonaangevende prestaties — betaalbaar en van meet af aan goed uitgerust. Kies uw ideale pakket en voeg toe wat er het meest toe doet — het is een liefdesverhaal zonder einde.