radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Trail

GA OP AVONTUUR

Er zouden geen avonturen beleefd worden zonder de middelen om de wereld te ontdekken. Daarom hebben wij de Maverick Trail gemaakt. Dit model heeft de ziel van een Can-Am en een robuuste Rotax-motor en brengt u overal heen. De Maverick Trail is EC-goedgekeurd en biedt vele mogelijkheden om te rijden, te werken en te ontspannen.

WENDBAAR

Met een breedte van slechts 127 cm is de Maverick Trail geschikt voor bijna elk type weg. Combineer dit met het onovertroffen comfort, de nauwkeurige rijeigenschappen en de toonaangevende stabiliteit en u wilt nooit meer naar huis.

AVONTUURLIJK

De Maverick Trail is gemaakt met drie simpele woorden in gedachten: "We blijven doorgaan". En met het comfort en de mogelijkheden van de Ergo-Lok technologie kunt u verder gaan dan ooit.

BETROUWBAAR

Mogelijkheden vormen de basis voor vertrouwen. Dus als het DNA van Can-Am gecombineerd wordt met een breedte van 127 cm, geeft dit u de moed om alle grenzen te overschrijden.