radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

MAVERICK SPORT

GEBOUWD OM ROND TE REIZEN

Het gevoel dat u steeds opnieuw wil: ongeacht welk terrein, de Maverick Trail en Sport zijn gecreëerd om de Can-Am sensatie in een breedte van 50 en 60 inch te bieden, passend bij het gekozen pad van uw avontuur. Met een jaar lang geen onderhoud is het tijd om op stap te gaan met de Maverick.

GEDURFD

Als het DNA van Can-Am in een frame met een breedte van 152,4 cm wordt geplaatst, krijgt u niet alleen een Maverick Sport, maar ook een manier van leven. U krijgt vermogen, precisie en een fantastische kans om overal rond te rijden, van onverharde wegen tot de woestijn, over rotsen en weer terug.

PRECIES

Rijd overal heen waar u naartoe wilt met de geavanceerde wielophanging en het off-road ontwerp als standaard of kies de Maverick Sport voor voorwiel- en achterwielophanging met dubbele A-arm en FOX 2.0 Podium schokdempers.

BETROUWBAAR

Met betrouwbaarheid van binnen en buiten, een ruim interieur, een bodemvrijheid van maar liefst 30,5 cm en een variabele laadbak met LinQ-montage is het geheel aan u hoe hoog, ver en uitgebreid u uw avonturen maakt.

YOUR MAVERICK SPORT, CUSTOMIZED

CHOOSE GENUINE ACCESSORIES

We’ve built the Maverick Sport for the most demanding riders—now it’s your turn to customize it further with genuine accessories to build your perfect Can-Am.