radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

CAN-AM TRAXTER

SPECIAAL ONTWERP

De Can-Am Traxter side-by-side voertuigen zijn van top tot teen speciaal ontworpen om problemen te beperken en de productiviteit te optimaliseren.

ROBUUST

De Can-Am Traxter is gebouwd om te stoppen, sturen en presteren met vertrouwen en geeft nooit op. Dit model heeft een heavy-duty Rotax-motor en zorgt ervoor dat uw eindeloze to-do lijstjes eindelijk afkomen en meer.

COMPETENT

De Traxter heeft de legendarische betrouwbaarheid van een Can-Am en werkt hard. Wat u ook bedenkt, de Traxter kan ermee uit de voeten.

SLIM

Als u dol bent op details, zult u genieten van de resultaten. De Can-Am Traxter is speciaal ontworpen om zich aan de wensen van de bestuurder aan te passen en kan alle uitdagingen aan: van werken op de boerderij, tot jagen of een rit met familie en vrienden. De Traxter staat overal zijn mannetje. En met slimme oplossingen zoals opbergruimte in de cockpit en een laadbak, kunt u alles opbergen wat u maar wilt.