radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare
Can-Am Outlander

DE PERFECTE MATCH

De meest krachtige en veelzijdige Outlander ooit. Met betere wendbaarheid, meer stabiliteit, betere prestaties en een nieuwe look kan de Outlander 2019 daadwerkelijk alle uitdagingen het hoofd bieden.

PRESTATIES

De Can-Am Outlanders geven een nieuwe betekenis aan krachtig.

WENDBAARHEID

Corrigerend sturen is niet meer nodig. De Can-Am Outlanders zijn gebouwd voor stabiliteit en precisie en doen altijd wat u wilt, zonder protest.

ONTWERP

Vorm, functionaliteit en vermaak. Dat is het DNA van de Outlander modellenreeks dat in het ontwerp van elk voertuig wordt gestopt. Wat betekent dit voor u? Dit betekent dat u overal comfortabel kunt rijden in een fantastisch uitziende ATV.