radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick

DE RAZERNIJ ONTKETEND

De Maverick werd niet gebouwd voor vrijetijdsritjes naar buiten. Het ontwerp zal je grote ogen doen opzetten. De agressieve geavanceerde bouw tot en met de ErgoLog cockpit stellen de bestuurder centraal in het voertuig. Met 126 kW/172 turbogeladen pk wordt het een feest op elk terrein.

UITDAGEN

De Maverick is anders dan elk ander voertuig met zijspan. Duinen, paden of rotsen ziet hij niet als terrein; hij vindt dit maar één groot speelterrein.

PRECIES

Daarbuiten, wil je een voertuig dat precies naar je luistert en gaat waar je dat wilt. Met een lichtgewicht chassis en de sportieve vering is de Maverick het ideale voertuig.

KRACHTIG

0 tot 96,6 km/h in 4,9 seconden. Kunnen we je nog meer vertellen? Okee, 126kW/172 turbogeladen paarden en 125 lb-ft koppel bij 6.500 omw./min
Laat hem maar scheuren!