radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Maverick Sport

GEBOUWD OM ROND TE REIZEN

Maak kennis met de Maverick Sport, onze meest veelzijdige Maverick ooit. Dit model is 152,4 cm breed, heeft twee Rotax-motoren om uit te kiezen en is geschikt voor verharde en onverharde wegen en nog veel meer. De Maverick Sport is EC-goedgekeurd en biedt vele mogelijkheden om te rijden, te werken en te ontspannen.

GEDURFD

Als het DNA van Can-Am in een frame met een breedte van 152,4 cm wordt geplaatst, krijgt u niet alleen een Maverick Sport, maar ook een manier van leven. U krijgt vermogen, precisie en een fantastische kans om overal rond te rijden, van onverharde wegen tot de woestijn, over rotsen en weer terug.

PRECIES

Precisie is een woord dat vaak gebruikt wordt. Maar precisie is wat u krijgt als een langere wielbasis dan die van de concurrentie gecombineerd wordt met een sportieve ophanging. Wat betekent precisie? Precies wat u bedoelt. Het werkt.

BETROUWBAAR

Stabiliteit, capaciteit, wendbaarheid… dit zijn bouwstenen voor betrouwbaarheid. Dat zoekt u in een voertuig, dus dat hebben we in de Maverick Sport gestopt.