radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

BEKIJK HUN EERSTE HERINNERINGEN

We leven voor de uitdaging om offroadmachines te bouwen die de grenzen verleggen van snelheid, rijeigenschappen en duurzaamheid. Onze machines voor jongeren zijn enkele van de belangrijkste producten die we maken; de volgende generatie berijders staat immers al klaar.

Met een voertuig dat is ontworpen en gebouwd met je dierbaren in gedachten wordt het tijd de gevoelens van vrijheid in de buitenlucht te delen.

GEBOUWD VOOR PLEZIER

Weet je nog dat je voor het eerst de gashendel open gooide en de kick van vrijheid voelde? Wil je hetzelfde gevoel teweegbrengen bij je kind? Kijk hier eens naar.

VEILGHEID VOOR KINDEREN

Het indrukken van de veilige en eenvoudig te bedienen duimgashendel op een plezierig en responsief Can-Am Off-Road voertuig biedt nieuwe mogelijkheden om te kunnen ontdekken binnen gestelde grenzen.

Voor kinderen kan vrijheid vaak niet snel genoeg komen; onze DS 70 en DS 90 modellen hebben daarom een ingebouwde begrenzer om de veiligheid te waarborgen tot ze de benodigde ervaring hebben opgedaan om met de machine om te gaan.

HET TOPSEGMENT

Dit segment omvat verschillende vaardigheidsniveaus; de belangrijke laatste stap in onze collectie voor jongeren is de DS 250, een ATV die is ontworpen voor berijders van 14 jaar en ouder.

Het voertuig rijdt lekker, is responsief en krachtiger en zal al snel de voorkeur krijgen van je tiener, die er zonder al te veel problemen mee kan rijden.

HERINNER JE JE DIT GEZICHT?

Of je nu kijkt naar oude familiefoto's of zelfgemaakte films of je haalt een levendige herinnering op, het moet gezegd dat deze levensstijl niet vanuit het niets komt.

Het begint bij de eerste draai aan de gashendel en de spontane, aanstekelijke glimlach van oor tot oor die op hun gezicht verschijnt. Deins niet terug.

ZIET ER FANTASTISCH UIT

Can-Am waarborgt de veiligheid wanneer je niet kijkt. Can-Am heeft ervaring bij het helpen van jongens en meisjes om de sensatie te ervaren van het berijden van een ATV en biedt de correcte uitrusting en de correcte passing voor opgroeiende liefhebbers.

Kleed je familie van top tot teen in beschermende uitrusting en kleding, zodat het grootste obstakel om plezier te hebben niet je kast is.